Trabzon’un Vakfıkebir İlçesi’nde, İsmail Yıldız kestiği ağacın geri tepmesi sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı Vakfıkebir Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre dün Vakfıkebir İlçesi’ne bağlı Kirazlık Köyü’nde oturan 66 yaşındaki İsmail Yıldız sabah saatlerinde, Vakfıkebir Terminali otobüs işletmecilerinden olan oğlu Yalçın Yıldız ile birlikte odun yapmak için ormana gitti. Kendi kullandığı motoruyla kestiği ağacın aniden geri tepmesi sonucu sıkışarak ağır yaralanarak hemen Vakfıkebir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Hacı İsmail Yıldız burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını kaybetti.
İlçede yardımseverliği ile tanınan İsmail Yıldız, 5 çocuk babasıydı. Yıllarca Vakfıkebir Sosyal Yardımlaşma Derneği’nde Mütevelli Heyeti Üyeliği’nin yanı sıra çeşitli hayır kurumlarından gönüllü olarak hizmet eden Yıldız, Vakfıkebir’de esnaflıkta yapmıştı.
Hacı İsmail Yıldız’ın cenazesi bugün Merkez Yeni Camii’nde öğle namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Kirazlık Köyü Yukarı Cami yanındaki aile mezarlığına defnedilecek.
Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2010, 19:28
Ağacın altında kalarak can verdi
TRABZON’UN Vakfıkebir İlçesi Kirazlık Köyü’nde odun için ormana giden 66 yaşındaki İsmail Yılmaz, motorla kestiği ağacın altında kaldı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan ve ilçenin saygın işadamlarından olan Yıldız, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
YORUM EKLE
1
Sinop ve çevresinde kuş uçurtulmuyor
2
"Para kaybedin güven kaybetmeyin"
3
Kız öğrenci yurdunda yangın
4
Kamyonetin çarptığı anne ve çocuğu öldü
5
Karadeniz'de Yükseklerde Kar, Alçaklarda Yağmur
6
Küçük yaşta evlilik mahkemelik oldu
7
İntihardan Sonra 3 Gün Yaşayabildi
8
Dr. Seyfi Basa Hayatını Kaybetti
9
Karadeniz'de Balık Nesli Korunacak
10
AB Projesinin Kuraları Çekildi
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK

GÜNEŞ

ÖĞLE

İKİNDİ

AKŞAM

YATSI
SIRADAKİ HABER